Днес ще си говорим за мъжете. Но не за онези,

...
 
Днес ще си говорим за мъжете. Но не за онези,
Коментари Харесай

Кои са женомразците и тяхната изкривена представа за жените  

 

Днес ще си приказваме за мъжете. Но не за тези, за които си коства да се борим и които са мъже в същинския смисъл на думата. Ще обърнем внимание на една тематика, която няма особена публичност, тъй като не се приема съществено. Ще си приказваме за женомразците. Но първо – кои са те? Това са представители на мъжкия пол, които имат необикновен злост към дамите. Но това не е ново разбиране. През ХIХ и ХХ век известни „ женомразци “ във философията и литературата са били Шопенхауер, Толстой, а най-силна ненавист към нежния пол е изпитвал Ото Вайнингер. Причините за развиването на това възприятие у мъжете са разнообразни. Някои от тях ненавиждат нежния пол, заради многочислените провали в опитите за връзка с тях. Те насочват омразата си върху всички дами, поради неудовлетворението и разочарованието, което изпитват. Травма от детството също може да бъде причина мъжът да се трансформира в женомразец. Те упрекват дамите във всичко и изпитват наслаждение, когато ги наскърбяват или унижават. Имат изкривена и от време на време даже извратена визия за това каква би трябвало да бъде дамата. Може да бъдат в действителност рискови, тъй като границата сред тяхното поведение и лудостта е доста тънка.

 

Ето кои черти са присъщи на женомразците. Бъдете деликатни, дами.

 

Те избират цел

 

Женомразецът добре сортира своята жертва. И откакто избере целта, той стартира да я преследва, ухажва и прави всичко допустимо, тя да падне в клопката му. Този човек е същински умопобъркан. Един съвет от нас – внимавайте на кого се доверявате и не се разкривайте изцяло пред първия срещнат. Покажете, че сте по-хитри от женомразците и повече мъже от тях.

 

Горещо и студено

 

Държанието на женомразецът е изменчиво. Ако в един миг той е благ и общителен, в идващия може да те обсипе с обиди и да се държи надменно с теб. Той просто играе роля. Тези мъже изпитват мощна потребност от дамите, с цел да избиват комплексите си, като се държат жестоко с тях. Без нежния пол те са нищо и доста добре осъзнават това. Именно и по тази причина вършат всичко допустимо, с цел да задържат дамата до себе си и да продължат да я манипулират и унижават.

 

Нарушават обещания

 

Навярно не се и учудвате, че поместваме това измежду чертите на женомразците. Ако той непрекъснато нарушава обещанията си към теб, само че в това време е предан към своите другари, семейство и сътрудници, безспорно повода е в неприязма си към теб. Според този вид мъже, дамите не заслужават нито почитание, нито да бъдеш почтен с тях. Те омаловажават тяхното наличие и значение. Но това не е най-притеснителното. Женомразците изпитват наслаждение, когато виждат разочарованите лица на дамите, тъй като те живеят точно за това. Тяхната цел е да унищожават дните и живота им.

 

Не съществува жена, която да е по-добра от тях

 

Тези мъже се разстройват от триумфите на своите другари дами и даже на половинката си. Те не могат да одобряват, че тези, които най-силно презират са по-добри от тях. Не имат вяра, че дамата е почтена за триумф и заслужава самопризнание за нещата, които прави.

 

Унижават дамите по разнообразни способи

 

Женомразците постоянно ще се стремят към едно – да унижават дамите. Те имат стотици тактики и хитрости, които да употребяват, с цел да наскърбяват половинката до себе си и да я карат да се усеща зле и даже отговорна, че се е родила жена. Ако имате подобен човек до себе си, внимавайте. Той е податлив да открадне концепциите ви, парите ви и живота ви. И да ви остави на улицата без даже да потрепне.

 

Всички дами са под общ знаменател

 

За тези мъже, всички дами са идентични. И няма значение, дали познават дамата отсреща, те без никакви терзания демонстрират своята ненавист. Готови са да създадат забележка на половинката си, даже и да се намират на обществено място и да знаят, че това освен ще я засегне, само че и унижи. Те не изпитват никакви скрупули за това, че нараняват възприятията на нежния пол и още повече. Женомразците не стопират да повтарят колкото безполезни са дамите, без да осъзнават, че с помощта на Жена са на този свят, тъй като тя е тази, която дава живот.

 

Сериен лъжец

 

И няма нищо изненадващо тук. Когато един мъж се мисли за освен това от дамата до себе си, за какво да ѝ бъде предан? Лоялността демонстрира уважението, което имат двойките един към различен. А когато си имаш взимане предоставяне с женомразец, не се чуди, за какво той ти изневерява. Той не почита теб, само че знаеш ли кое е по-трагичното? Изневерявайки ти, той не почита себе си преди всичко и избора, който е направил.

 

 

 

И въпреки всичко няма логичност. Ако един мъж ненавижда дамите и не ги зачита, за какво тогава се обвързва с тях, а не се отдаде на цялостна самотност цялостен живот? Има нещо сбъркано в душeвността на женомразците. Психопати под прикритие, които унищожават женските ориси. Но за жалост не се обръща задоволително внимание и тяхната заплаха се омаловажава. Внимавайте доста, дами! Никоя от вас не заслужава да попадне на подобен мъж.

Вижте още ⤵️

 

 

 

 

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР